top of page

Udstilling i virksomheder

 

Jeg udstiller gerne mine malerier i jeres virksomhed.

 

Herunder finder du lidt praktisk info om udstilling og du er naturligvis meget velkommen til at kontakte mig på telefon 30641515 eller på e-mail joyolfers@gmail.com

 

 

Antal malerier:

Der vil typisk være mulighed for at få ca. 10 - 12 malerier i forskellige størrelser, men selvfølgelig tilpasset til de aktuelle forhold.

 

 

Udstillingsperiode:

min. 1 måned.

 

 

Levering/afhentning:

Transport af malerierne til og fra udstillingen sørger jeg for, dog kun fri transport til virksomheder der ligger i en omkreds af 70 km fra Roskilde, derud over vil transporten være statens takster.

 

 

Praktisk info:

Alle malerier vil være monteret med ophængningssnor og er derved klar til ophængning. Jeg står gerne for ophængning af malerierne, og nedtagning når udstillingen er slut, såfremt i måtte ønske dette.

 

 

Forbehold:

Jeg forbeholder mig retten til at udskifte enkelte malerier under udstillingen. Dette vil dog kun ske såfremt et eller flere af malerierne måtte blive solgt til anden side i udstillingsperioden.

 

 

Forsikring:

Udstillingsstedet er ansvarlig for forsikring/erstatning for de udstillede malerier i udstillingsperioden, såfremt de skulle tage skade, brand, indbrud eller lign.

 

 

Køb:

Udstillingsstedet forpligtiger sig til et køb på min 1000,- kr. pr. måneds udstilling.

bottom of page